​A Pluss Regnskap AS er et nytt regnskapsbyrå. Vi samarbeider tett med våre kunder over digitale verktøy. Vi kan gi relevante, nyttige og lønnsomme råd for akkurat din virksomhet. Etablere en ny virksomhet? Vi hjelper deg i gang!

Om A Pluss Regnskap AS

Hjelper deg med alt innenfor økonomi og regnskap.

 

A Pluss Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap som er lokalisert i skyen. Vi leverer regnskapstjenester og regnskapsfaglig rådgivning. Selv om regnskapsbyrået ble opprettet i 2018 sitter vi med god og lang kompetanse i regnskapsfaget. Selskapet drives av registrert revisor/autorisert regnskapsfører med mange års erfaring.

Ved å overlate regnskapet til autorisert regnskapsfører er regnskapet ditt i de beste hender. Som medlem av Regnskap Norge og Revisorforeningen, legger vi stor vekt på nøyaktighet og kvalitet i våre kunders regnskap. Her er det fokus på kvalitet, helhet og service.

Vi benytter moderne tekniske løsninger og tar oppdrag over hele landet da geografiske avstander betyr lite. Noen hjelper vi jevnlig, andre er kortere oppdrag. Vi leverer gode tjenester som gjør at vi blir anbefalt videre av våre kunder. Vi jobber primært med små og mellomstore aksjeselskaper, men vi påtar oss også oppdrag for enkeltpersonforetak og andre selskapsformer.

Mange av våre kunder gjør regnskapet selv, med assistanse underveis. Flere ønsker hjelp med årsoppgjør. Gjør så mye eller lite du vil, med det systemet du liker best. Vi har erfaring med Tripletex, Visma eAccounting, Poweroffice Go og Fiken. Med flere.

 

Fortell oss hva behovet ditt er, så tar vi en prat om muligheter. Vi gjør hverdagen din enklere!

 

God kvalitet, personlig service og lave priser – Velkommen til oss!