KAMPANJETILBUD NYE KUNDER

TRENGER DU HJELP MED REGNSKAP, FAKTURERING, LØNN ELLER ÅRSREGNSKAP?

Få hjelp til programvare, regnskap, økonomistyring og rapportering – snakk med oss i dag. Vi går gjerne gjennom dine behov og gir deg et uforpliktende tilbud. Og de første 2 månedene får du GRATIS hos oss.

Om A Pluss Regnskap AS.

A Pluss Regnskap AS er et autorisert regnskapførerselskap med høy faglig kvalitet. Vi hjelper med alt av regnskap og gir gode råd på kjøpet. Med høy kompetanse innenfor regnskap ser vi løsninger der du kanskje bare ser utfordringer. Vi benytter 100% web-basert regnskapsystem. Det gjør at dere kan velge å la oss ta hånd om hele eller deler av regnskap- og økonomifunksjon og konsentrere dere fullt ut om egen virksomhet, men likevel kunne følge utviklingen med egen pålogging til regnskapet og få oversikt med rapporter.

Frigjør tid til din kjernevirksomhet

Hva får du om du velger A Pluss Regnskap AS.

Vi tilby et bredt spekter av økonomi- og regnskapstjenester. Du velger selv hvor mye du trenger hjelp til. Vi hjelper deg med alt av regnskap, og gir rådgivning etter behov. Med moderne og effektive regnskapssystemer reduserer vi tiden og kostnaden på regnskap. Med bred kompetanse og erfaring kan vi gi deg god økonomisk rådgivning som hjelper deg og din bedrift med å spare tid og penger.

Å holde seg ajour med administrative oppgaver, lønn, regnskap og rapportering innenfor gjeldende frister kan være utfordrende, og det kan gå ut over tiden du skulle brukt på kjernevirksomheten din. Derfor tilbyr vi tjenester utover rent regnskap – hos oss får du gode råd og veiledning på kjøpet – slik at din hverdag blir enklere!

Har du lyst til å føre regnskapet selv? Vi hjelper deg med gode systemer og rutiner.

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg. Ring oss på telefon +47 45 22 78 13 eller skriv til post@aplussregnskap.no

VI LEVERER DET VI SKAL MED KVALITET.

LYST Å BLI KONTAKTET?

Legg igjen kontaktinfo nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Kampanje - GRATIS regnskapsføring de to første månedene

Fyll ut skjemaet og vi forteller mer om både tilbudet, og hvorfor du vil bli fornøyd med å være kunde hos oss.
  • For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon eller trekke tilbake samtykket.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.