KAMPANJE NYE KUNDER: REGNSKAPSFØRING KR. 0,- DE 2 FØRSTE MÅNEDENE, VI SPANDERER!

Om A Pluss Regnskap AS.

A Pluss Regnskap AS er et autorisert regnskapførerselskap.

I en stadig mer digital verden har vi god nytte av å benytte 100% web-basert regnskapsystem. Dere kan velge å la oss ta hånd om hele eller deler av regnskap og økonomifunksjon og konsentrere dere fullt ut om egen virksomhet, men likevel kunne følge utviklingen med egen pålogging til regnskapet, og få oversikt med rapporter.

Vi hjelper deg med alt av regnskap og rådgivning slik at det blir enklere for deg. Med lang erfaring og høy kompetanse innenfor regnskap og rådgivning for bedrifter ser vi løsninger der du ser utfordringer.

Frigjør tid
Frigjør tid til egen kjernevirksomhet

Hva får du om du velger A Pluss Regnskap AS.

Vi tilby et bredt spekter av økonomi- og regnskapstjenester. Du velger selv hvor mye du trenger hjelp til. Vi hjelper deg med alt fra A til Å, og rådgivning etter behov. Noe av det vi hjelper med er oppstart av selskap, registrering av bilag, remittering av inngående fakturaer, bankbetalinger, lønn, fakturering og årsoppgjør. Med moderne og effektive regnskapssystemer reduserer vi tiden og kostnaden på regnskap. Med bred kompetanse og erfaring kan vi gi deg god økonomisk rådgivning som hjelper deg og din bedrift med å spare tid og penger.

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

 

VI LEVERER DET VI SKAL MED KVALITET  OG TIL RIKTIG TID.

OG TIL RIKTIG PRIS.

 

Få hjelp til programvare, regnskap, lønn, økonomistyring og rapportering – snakk med oss i dag. Vi går gjerne gjennom dine behov og gir deg et uforpliktende tilbud. Og de første 2 månedene får du GRATIS hos oss.

 

 

TRENGER DU HJELP MED REGNSKAP, FAKTURERING, LØNN ELLER ÅRSREGNSKAP?

 

KONTAKT OSS

A Pluss Regnskap AS
Org. nr. 920456383
Autorisert regnskapsførerselskap
Tlf. (+47) 45 22 78 13
post@aplussregnskap.no

 

LYST Å BLI KONTAKTET?

 

Legg igjen kontaktinfo nedenfor så tar vi kontakt med deg!

 

Kampanje - GRATIS regnskapsføring de to første månedene

Fyll ut skjemaet og vi forteller mer om både tilbudet, og hvorfor du vil bli fornøyd med å være kunde hos oss.
  • For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon eller trekke tilbake samtykket.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.