Er du lei av uforutsette kostnader? Vi gir deg et fastpristilbud og det beste av alt er at det er en stor mulighet for at du sparer penger.

Få et fastpristilbud på regnskapstjenester

Vi kan tilby fastpris for våre tjenester. Ved å benytte deg av våre regnskapstjenester har du regnskapet alltid tilgjengelig. Vi benytter Tripletex og Visma eAccounting.

Priseksemplene  inkluderer føring av bilag, offentlige innrapporteringer, skatteskjemaer, årsregnskap med noter.  Pris i kroner per måned eks. mva:

Inntil 5 bilag per mnd: 500
Inntil 10 bilag per mnd: 800
Inntil 15 bilag per mnd: 1000
Inntil 25 bilag per mnd: 1500
Inntil 50 bilag per mnd: 2200
Inntil 75 bilag per mnd: 3000

 

Flere bilag, ta kontakt for pristilbud!

Vi tilpasser gjerne fastprisavtale til deg etter nærmere spesifikasjoner for ditt selskap. Avtalen betinger at bilagene som leveres er komplett, dvs. mangler ingen bilag. Det leveres bankkontoutskrifter og årsoppgaver. Blir arbeidsmengden høyere enn det som er avtalt tar vi kontakt og avtaler ny pris før vi fakturerer.

 

Trenger du hjelp med lønn? Vi tilbyr også fastpris på lønnstjenester

Lønnsarbeid er tilleggstjeneste, men fastpris kan tilbys. For en fast månedspris tar vi ansvar for lønnskjøring og rapportering til offentlige etater. Ta kontakt for pristilbud!

 

Hvordan komme i gang?

Vi sender vi deg oppdragsavtale. Du signerer og returnerer sammen med en kopi av legitimasjon. Da er du kunde hos oss!

Hvordan levere bilag?

Bilagene skannes og oversendes til en unik e-post adresse pr. selskap, gjerne med en app på en smarttelefon. Eller ved opplasting til nettet.

 

Om A Pluss Regnskap AS

Vi er et autorisert regnskapsførerselskap godkjent av Finanstilsynet og medlem av Regnskap Norge. Vi har mange års erfaring og variert bakgrunn. Hos oss kan du selv velge hvor stor del av jobben du vil gjøre selv. Det er først og fremst tilrettelegging av bilagene som er din jobb i samarbeidet vårt. I tillegg ønsker mange å foreta faktureringen selv siden de kjenner kundene sine og vet hvilke hensyn det er viktig å ta.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon. Det gjør du på den måten som er best for deg enten du vil ringe, sende epost, chatte eller fylle ut skjemaet som hjelper deg videre.

Vi har god kvalitet, personlig service og lave priser – Velkommen til oss!

 

KONTAKT OSS

A Pluss Regnskap AS
Tlf. (+47) 45 22 78 13
post@aplussregnskap.no

 

FÅ UFORPLIKTENDE FASTPRISTILBUD

Beskriv oppdraget og motta tilbud i dag. Antall ansatte og ca antall bilag pr. år.

Kontaktskjema

  • For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Les vår personvernerklæring
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.