Går du med planer om å starte egen bedrift?

Å starte sin egen bedrift er både spennende og givende. Men det er også mye å ta hensyn til, og det er lett å trå feil. Gjør du ting riktig fra starten og etablerer gode rutiner, sparer du mye arbeid senere. Du bør sette deg inn i regler om skatt og avgifter og hvilke andre regler som gjelder for din virksomhet.

Valg av organisasjonsform bør tenkes godt gjennom. Det valget du gjør vil senere ha betydning i forhold til ansvar, risiko, skatt, rettigheter og plikter. Selv om selskapsformen kan være avgjørende, så er det uansett ikke umulig å endre den i fremtiden. Den vanligste overgangen for de som starter eget selskap er fra enkeltmannsforetak til aksjeselskap.

Ta stilling til om du skal engasjere regnskapsfører og/eller revisor. Det er ikke krav i lov om at du må ha regnskapsfører, men det er i en del tilfeller krav om at foretaket har revisor.

Om du tar kontakt med oss så kan vi hjelpe deg med både papirene og gi gode råd for å sette i gang gode rutiner i din nye bedrift. Vi har oversikt over fordeler og ulemper med de ulike selskapsformene, og kan gi deg råd om hva som vil passe best for din oppstart av virksomhet.

Det å drive selskap, krever at man har god oversikt over selskapets økonomi.  Det er ingenting i veien for at du selv kan føre selskapets regnskaper. Om du ikke selv har kompetansen med regnskap, kan vi hjelpe. Om du ønsker kan vi ta oss av regnskapsføring og årsregnskap. Vi følger deg opp, forteller deg om utviklingen i selskapet og gir deg gode råd.

Vi hjelper alle våre kunder med å stifte aksjeselskap GRATIS, forutsatt at du stifter aksjeselskapet ditt med kontantinnskudd (penger). Vi tilbyr også 20% RABATT på våre regnskapstjenester (i en begrenset periode), om du blir vår kunde.

Har du planer om å starte egen bedrift, men er usikker på hvordan du skal ta fatt på oppgaven? Vi hjelper deg. Ring oss gjerne, send oss en epost, eller bruk kontaktskjemaet under.

Hva vi kan gjøre for deg som skal starte selskap:

  • Hjelpe deg med å velge selskapsform
  • Bistå med registrering i offentlige registre
  • Fortelle om mva- og skatteregler
  • Hjelpe deg med å legge opp gode økonomiske rutiner
  • Hjelpe deg med oppdatert og korrekte regnskap

Ønsker du å starte selskap og trenger litt hjelp? Om du allerede har en etablert virksomhet eller går med planer om og starte en, så vil vi invitere deg til en gratis online konsulenttime og kartlegge dine behov, gi deg innledende rådgivning og etablererveiledning.

KONTAKT OSS:
Linda Frøyen
Telefon 45227813
linda@aplussregnskap.no

Du kan også fylle inn kontaktskjemaet nedenfor.

Kontaktskjema

  • For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Les vår personvernerklæring
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.