Starte selskap?

Går du med planer om å starte egen bedrift?

 

Det er mye å ta hensyn til når man skal starte sin egen bedrift, og det er lett å trå feil.

Valg av organisasjonsform bør tenkes nøye gjennom før du skal starte eget firma. Det valget du gjør vil senere ha betydning i forhold til ansvar, risiko, skatt, rettigheter og plikter.

Det å drive selskap, krever at man har god oversikt over selskapets økonomi.  Det er ingenting i veien for at du selv kan føre selskapets regnskaper. Om du ikke selv har kompetansen med regnskap, kan vi hjelpe. Vi kan følge deg opp og gi gode råd og fortelle deg om utviklingen i selskapet.

Kampanje 1:  Vi hjelper alle våre kunder med å stifte aksjeselskap GRATIS, forutsatt at du stifter aksjeselskapet ditt med kontantinnskudd (penger).

Kampanje 2: Vi tilbyr 20% RABATT på våre regnskapstjenester, om du setter bort regnskapet til oss.

Har du planer om å starte egen bedrift, men er usikker på hvordan du skal ta fatt på oppgaven? Vi hjelper deg. Ring eller send oss en epost, eller bruk kontaktskjemaet.

 

Hva vi kan gjøre for deg:

  • Til å begynne med kan valg av selskapsform være en ting vi kan diskutere med deg. Å velge feil kan fort bli kostbart.
  • Registrering i offentlige registre kan vi ta oss av.
  • Vi kjenner til mva loven slik at vi kan fortelle deg om noe av din virksomhet faller utenfor avgiftsområdet og om noe er innenfor og også hvilke mva satser som du skal bruke.
  • Legge opp gode økonomiske rutiner. Vi har tro på at gode rutiner er viktig fra første stund og om du er usikker på noe kan vi være behjelpelig med å tilrettelegge ting på en enkel måte.
  • Oppfølging og resultater. En viktig faktor er å ha oppdaterte og korrekte regnskaper. Vi kan ta hånd om de oppgavene du ønsker.

 

Ønsker du å etablere en ny virksomhet? Ring 45227813, send epost til post@aplussregnskap.no eller send inn skjema, så tar vi kontakt.

Åpningstider hverdager:

09:00 – 16:00 mandag-fredag

KONTAKT OSS

A Pluss Regnskap AS
Tlf. (+47) 45 22 78 13
post@aplussregnskap.no

Du kan også fylle inn kontaktskjemaet nedenfor.

Kontaktskjema

  • For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Les vår personvernerklæring
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.