Vi tilbyr alle typer regnskapstjenester fra A-Å. Vi passer på frister og regelverk for deg, så du kan gjøre det du er best til.

Bokføring – våre skybaserte løsninger gjør at registrering går raskere, enklere og tryggere. Vi er ikke låst til ett program og er mest opptatt av å finne det beste programmet etter ditt behov. Online regnskapssystemer har prisstruktur der man betaler etter bruk, det betyr at du ikke betaler for noe som du ikke trenger.

Fakturering – spar tid ved å la oss fakturere, eller la oss sette opp faktureringsprogrammet korrekst så du kan fakturere kundene dine selv. I alle våre løsninger er det mulighet for både e-faktura, EHF-faktura og vanlige papirutgaver, samt integrasjon mot vårt regnskapssystem.

Lønn – det finnes mange fordeler med å kjøre lønn online. De ansatte kan føre timer, reiseregninger og utlegg rett på mobilen, og alt sendes til riktig godkjenner og havner deretter i lønnssystemet. Når lønnen blir utbetalt sendes lønnsslippen til de ansattes mobil.

Remittering – betyr å betale fakturaer og regninger fra regnskapssystem. Tjenenseter gir god og effektiv oversikt over leverandørene hvor regnskapet blir oppdatert automatisk. Vi er fleksible og lar det være opp til deg om du ønsker å sette hele arbeidet til oss, eller om du ønsker å gjøre store deler av jobben selv.

Oppdateringer resultatrapporter og kunde- og leverandørrapporter – med våre systemer kan regnskapet ditt være oppdatert til enhver tid. Er det tilstrekkelig at det er oppdatert daglig, ukentlig eller pr. måned så er dette noe vi avtaler direkte i forhold til ditt behov.  Fordelen med et oppdatert regnskap er at du er i stand til å reagere tidlig om nødvendig.

Dokumentasjon av avstemming – vi utfører lovpliktige avstemminger periodisk, herunder å dokumentere lovpliktige spesifikasjoner etter bokføringsloven. Dokumentasjonen underbygger at avstemmingen (eller føringen) er korrekt og at bokførte saldoer er i samsvar med underliggende dokumentasjon.

Kvalitetssikring av autorisert regnskapsfører – all innrapportering til Altinn og lovpålagt kvalitetskontroll utføres av autorisert regnskapsfører. Vi har gode verktøy for kvalitetssikring som benyttes på alle oppdrag. Dette gjør at du som kunde kan føle deg trygg på at vi hjelper deg til å optimalisere driften innenfor rammene av lover og regler.

Søker du regnskapsfører…
…vi kan hjelpe deg!

Ta gjerne kontakt! Våre systemer er webbaserte og er tilgjengelig så lenge du har tilgang til internett. Dette gir deg en fleksibilitet som gjør at du kan holde deg oppdatert og utføre dine oppgaver uansett hvor du er.

Ring oss gjerne eller send en e-post. Du kan også gjerne fylle inn kontaktskjemaet under. Vi svarer så raskt vi kan på alle henvendelser.

Linda Frøyen
Telefon 45227813
linda@aplussregnskap.no

Kontaktskjema

  • For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Les vår personvernerklæring
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.