Regnskapstjenester fra A til Å

Regnskapstjenester for alle typer bedrifter

Har du lyst til å bruke tiden din på andre ting enn regnskap, gjør vi det gjerne for deg.  Overlater du regnskapet ditt til A Pluss Regnskap AS vil vi gi deg rapporter som viser den økonomiske situasjonen i bedriften sammenlignet med tall fra tidligere regnskap eller budsjetter. Vi kan analysere regnskapstallene og gi råd om hvordan du kan styre bedriften din enda mer effektivt.

Vi tilbyr alle vanlige typer regnskapstjenester, som bokføring, fakturering, lønn og innrapporteringer til det offentlige.  Vi har lagt opp våre tjenester etter mange års erfaring i bransjen. Vi gir deg den oppfølgingen du ønsker og har behov for.

Vi tilbyr stor grad av tilpasning overfor hver enkelt kunde. Når du blir kunde hos oss så går vi gjennom hva du ønsker at vi skal gjøre for din bedrift.

Som kunde hos oss vil du oppleve pålitelighet, engasjement og entusiasme for at din bedrift skal lykkes på best mulig måte. Du kan også være helt trygg på at vi holder høy kvalitet på våre tjenester.

Alle våre kunder har tilgang til fast regnskapsfører. På denne måten får du bedre oppfølging og vi blir bedre kjent med din bedrift.

Hos oss kan du velge hva vi skal gjøre for deg:

  1. Få hjelp med regnskapet fra A til Å, eller bare til de tingene du ikke vil gjøre selv.
  2. Ta hele regnskapsføringen selv, men overlate kvalitetssikring og årsavslutning til oss.
  3. Gjøre alt selv, og få bistand og rådgivning ved behov.

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg. Velkommen som kunde hos oss!

KONTAKT OSS:
Telefon 45227813
post@aplussregnskap.no

Kontaktskjema

  • For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Les vår personvernerklæring
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.