Online systemer

Skybasert regnskap

Det finnes en rekke gode webbaserte regnskapsprogram, som letter jobben for både bedriften og regnskapsfører. For oss er din fleksibilitet og valgfrihet viktig. Vi har derfor valgt å tilby flere ulike regnskapssystemer tilpasset våre kunder.

Vi jobber i blant annet Tripletex og Visma eAccounting, og har god kompetanse på disse. Dine data ligger trygge i skyen, og alt ligger trygt lagret.

Skybasert regnskapsføring gjør det enklere å dele på jobben

Tripletex og Visma eAccounting er såkalte skytjenester, som betyr at regnskapet føres og lagres på nett – uten en lokal programvare som installeres på kundens eller regnskapsførerens maskin. Det innebærer at kunde og regnskapsfører kan være «inne i regnskapet» samtidig, uten å være på samme plass. På den måten legger systemene til rette for at vi og dere som kunde enklere kan samarbeide. Behovet for opplæring er minimalt, fordi programvarene er oversiktlige og lett forståelige. Dette er komplette systemer du tar med deg overalt. Papirløs hverdag og regnskap i sanntid. Vi garanterer en smidig overgang!

Ved å ha alt samlet i ett program, er det enkelt å dele arbeidet med regnskapsfører. Du kan gjøre noe selv, og la oss gjøre resten – eller la oss gjøre alt.

Ta kontakt med oss i dag, dersom du ønsker en trygg samarbeidspartner innen regnskapsføring.

Har du nett, har du tilgang, enten fra PC, nettbrett eller mobil. Til alle rapporter, og tjenester dere har valgt å utføre selv. Gjør deg klar til en helt ny opplevelse!

Vi benytter blant annet Tripletex og Visma eAccounting som skyløsninger for våre kunder:

TRIPLETEX GJØR REGNSKAP ENKELT

Dette er et system som passer utmerket for små og mellomstore selskaper.

Tripletex er en såkalt modulbasert løsning, der du betaler for akkurat det din bedrift trenger. I tillegg til modulen for regnskap og fakturering, er det også moduler for lønn og reiseregning, prosjekt og timeføring og CRM (oversikt over hvert kundeforhold). Alle modulene spiller veldig godt på lag.

Tripletex fungerer godt både på PC, iPad og mobiltelefon.

 

VISMA EACCOUNTING HAR STOR GRAD AV AUTOMATISERING

Dette er et regnskapssystem som passer til veldig mange små og mellomstore bedrifter.

Visma eAccounting er laget for å forenkle dine oppgaver. Med smarte funksjoner som kvitteringstolk, bankintegrasjon og elektronisk fakturering sparer du masse tid.

Visma eAccounting er et regnskapsprogram som gjør det enkelt for både oss og kunden å finne fram til en samarbeidsform som er optimal.

Trenger du et regnskapssystem eller ønsker å vite mer om våre tjenester?

Hovedsakelig jobber vi i systemene Tripletex og Visma eAccounting, men kan gjerne hjelpe deg i både Poweroffice Go og Fiken også.

Kontakt oss, så hjelper vi deg så snart som mulig. Ring oss på 45227813, send epost til post@aplussregnskap.no eller send inn skjema, så tar vi kontakt.

Velkommen til oss!

KONTAKT OSS:
Telefon 45227813
post@aplussregnskap.no

Du kan også fylle inn kontaktskjemaet nedenfor.

Kontaktskjema

  • For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Les vår personvernerklæring
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.