Skybasert regnskap

Det finnes en rekke gode webbaserte regnskapssystemer. For oss er din fleksibilitet og valgfrihet viktig. Vi har derfor valgt å tilby flere ulike. Vi jobber daglig i Conta, Tripletex, Poweroffice Go, 24SevenOffice og Visma eAccounting. Vi hjelper også jevnlig kunder som jobber i Fiken.

Enklere å dele på jobben

Både Conta, Tripletex, Poweroffice Go, 24SevenOffice, Visma eAccounting og Fiken er skytjenester, noe som betyr at regnskapet føres på nett, uten lokal programvare. Systemene legger til rette for at vi enklere kan samarbeide med deg som kunde, de er oversiktlige og lett forståelige, og som du kan ta med deg overalt. Har du nett – har du tilgang til regnskapet. Du har tilgang til alle rapporter og tjenester dere har valgt å utføre selv. Du kan gjøre noe selv og la oss gjøre resten av jobben – eller la oss gjøre alle regnskapsoppgavene. Og dine data ligger helt trygge i skyen.

Ønsker du en papirløs hverdag? Vi garanterer en smidig overgang.

Vi har tro på fremtidens måte å jobbe på. Å jobbe over nett gjør det enkelt å samarbeide.

Ta gjerne kontakt med oss i dag, dersom du ønsker en samarbeidspartner på regnskapet.

Hvorfor velge oss

Vi er en moderne regnskapsbedrift. Derfor er alle våre tjenester skybaserte og vi er tilgjengelig der du er og når det passer deg. Regnskapet ditt er viktig for oss, fordi det er viktig for deg. I tillegg til tjenester innen regnskap, lønn og fakturering tilbyr vi rådgivningstjenester innen økonomi. Eksempel på slike tjenester er budsjettering, skatt samt analyse av egen virksomhet. Vi ønsker å jobbe tett på kundene våre slik at vi ikke bare er en rådgiver, men en sparringspartner i ulike situasjoner. Og selv om vi er seriøse og nøyaktige i jobben vår, er vi også opptatt av å smile og le.

Kontakt oss, så hjelper vi deg, enten du trenger regnskapsfører, hjelp med årsoppgjør eller lønnskjøring. Vi tilbyr en rimelig tjenese av god kvalitet. Velkommen til oss!

KONTAKT OSS:
Linda Frøyen
Telefon 45227813
linda@aplussregnskap.no

Du kan også fylle inn kontaktskjemaet nedenfor.

Kontaktskjema

  • For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Les vår personvernerklæring
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.